13 abril, 2016

Room Escape

iniciR

Les Room Escape són una forma d’oci inspirada en els video-jocs d’escapament. A partir d’una serie de pistes, jocs, enigmes, heu de resoldre un misteri del que depèn la vostra vida. Vine a viure amb els teus amics una experiència completament diferent. Us atreviu?Com Funciona?
Simplement has de reunir un grup d’amics i venir al nostre local on hi haurà el joc preparat. Això sí, cal fer reserva!

Com faig la reserva? Per telèfon, truca al 626178257. El pagament es fa en efectiu quan vingueu. Atenció! Feu la reserva amb un mínim de 24h d’antelació o no us podem assegurar la disponibilitat de la sala.

Quant dura? L’activitat del joc és de 60 minuts, prèviament hi ha una explicació del joc i les normes d’uns 10 minuts. Pel correcte funcionament del sistema, us demanem màxima puntualitat.

Quants podem jugar? Podeu jugar de 2 a 5 persones, aquesta limitació és per garantir-vos una optima experiència i que no us perdeu cap detall del joc. Si sou més, us proposem una competició entre vosaltres… Qui sortirà abans?

Poden jugar menors? Sí. A partir de 14 anys, si venen acompanyats d’un adult responsable.

Quin tipus de joc és? Tots els jocs són d’enginy i estan pensats especialment per treure el millor de vosaltres. No trobareu jocs de força ni d’habilitat.

 

iconesQuant val?

Horaris:

De dijous a Diumenge. Sessions a les 16:30, 18:00, 19:30 i 21:00.


Història: 


Vols estar al dia de totes les nostres novetats? Segueix-nos a Facebook

logo